Subscribe:

Ads 468x60px

Pages

marți, 20 decembrie 2011

Robot de bucatarie care taie in cuburi

Da, exista asa ceva, de fapt exista un singur robot de bucatarie care taie in cuburi.

Dupa ce am comparat jumatate de zi diversi roboti de bucatarie pentru a gasi cel mai avantajos produs calitate pret, am gasit adevaratul robot pentru o bucatrie moderna.
Astazi poti cumpara roboti de bucatarie de la cele mai mici preturi pana la mii de lei. Cu toate astea trebuie sa fii foarte atent la functionabilitate.
Pentru o gospodina adevarata, un robot care tai cuburi este cu siguranta cadoul perfect si modalitatea ideala de a arata respectul.
Pe langa robotul propriu-zis, dispozitivul vine si cu un blender.

Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre robotul de bucatarie care taie cuburi, click aici.


Consumatorilor le sunt oferite o gama larga de electrocasnice pentru bucatarie si o varietate de oportunitati, printre care exista si o categorie separata de roboti de bucatarie care taie cubulete de fructe tari si diverse legume. Astfel, cu ajutorul unui robot de bucatarie care taie cubulete, vor fi taiate toate ingredientele pentru o salata de fructe sau legume, sau pentru o supa, asa cum numai  un bucatar profesionist cu aptitudini de inalta clasa le poate taia.

Mecanismul consta in furnizarea uniforma a tuturor ingredientelor cu ajutorul unui impingator si tehnica de procesare la viteza mare. Drept urmare, in cateva minute vei obtine atat de multe ingrediente pentru salata,  incat poti alimenta nu numai intreaga familie, ci si numerosi oaspeti. Cu mana, trebuia sa muncesti din greu ore intregi pentru a pregati o gama larga de feluri de mancare. Un robot de bucatarie care taie cubulete este conceput pentru cei carora le place sa-si rasfete membrii familiei cu mancaruri decorate estetic zilnic, nu doar de sarbatori. Tehnologia inteligenta iti economiseste timpul si energie prin indeplinirea rapida si eficienta a sarcinilor.

Dimensiunea cuburilor obtinute depinde de distanta dintre laturile ascutite ale gratarului. Unele modele de roboti sunt echipate cu mai multe grile cu diferite dimensiuni ale celulelor. Grilele sunt usor de inlocuit unele cu altele. Pentru anumite serii de aparate de bucatarie, gratarele sunt interschimbabile. Prin urmare, pot fi cumparate sau modificate daca este necesar. Cutitele tuturor duzelor robotilor de bucatarie si lamele taietoarelor se auto-ascut in procesul de utilizare.