Subscribe:

Ads 468x60px

Pages

duminică, 31 iulie 2011

Invitatii pe Filelist?


Vrea cineva invitatii pe Filelist? Se pare ca baietii de la Filelist au inceput sa dea din nou invitatii. Momentan am cateva pe care pot sa le impart. Daca cineva interesat de invitatii pe Filelist sa lase un comentariu si sa va trimit.
Filelist este unul din cele mai bune siteuri de torrente de la noi, cu viteza foarte buna, si gasesti cam tot ce vrei.
Daca abia acum iti deschizi cont, valabil si pentru cei care vor invitatii pe Filelist recomand sa isi faca ratie buna pentru a evita inchiderea contului. In partea de sus a paginii vedeti cat download si cat upload ati realizat. Si tot acolo apare Ratio care trebuie sa fie destul de mare.

Pentru asta, la inceput, recomand sa luati numai fisiere care sunt FREELEACH. Asta inseamna ca indiferent cat downloadati nu se pune, insa conteaza uploadul. Asta va poate face ratia foarte mare si pe termen lung o sa aveti contul in siguranta.

Asadar, care vrea invitatii pe Filelist?

Cum sa faci perfect nodul Windsor de fiecare data!


Nodul Windsor (numit si nodul "Full Windsor" sau "Dublu Windsor") este tipic din Marea Britanie si a fost consacrata de Ducele de Windsor. Cu un volum mai mare decat celelalte noduri de cravata, nodul Windsor este printre cele mai folosite, dar si printre cel mai greu de obtinut. El este recomandat la camasile cu guler stil italian sau pentru cravatele facute din material subtire, precum matasea.
Cand se face un nod de cravata Windsor, trebuiesc avute in vedere urmatoarele aspecte:
  • Nodul Full Windsor se distinge prin faptul ca este perfect simetric;
  • Facutul nodului windsor este mai dificil decat alte noduri si se recomanda exercitiu.
Iata cum sa facem nodul Windsor la cravata. Unul din cele mai simple moduri probabil.